Pharmasept – review σε 4 παιδικά προϊόντα!

Ένα πολύ μυρωδάτο πακετάκι έφτασε πριν λίγες μέρες στην πόρτα μου, είναι από την εταιρία Pharmasept και είχε μέσα

1

1.

Το αγαπημένο μου προϊόν School Cologne , σας είχα μιλήσει για αυτό εδώ.  Είναι μια προληπτική λοσιόν καθημερινής χρήσης που απωθεί τις ψείρες και περιποιείται τα μαλλιά. Έχει ευχάριστο άρωμα, δε λαδώνει τα μαλλιά και δε χρειάζεται ξέβγαλμα.

Εξαιρετικά αποτελεσματική σύνθεση με φυτικά αιθέρια έλαια που προστατεύουν από τις ψείρες, σε συνδυασμό με πρωτεΐνες μεταξιού που περιποιούνται και θρέφουν τα μαλλιά.

Είναι κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών και άνω και η ποσότητα του είναι ικανοποιητική, 100 ml! Εμείς το χρησιμοποιούμε εδώ και αρκετούς μήνες σχεδόν καθημερινά και το πρώτο μπουκάλι δεν μας έχει τελειώσει ακόμα! Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!

2.

Το δεύτερο προϊόν δεν το είχα δοκιμάσει ξανά είναι το Insect Lotion ένα απωθητικό σπρέι για κουνούπια & σκνίπες (συμπεριλαμβανομένου και του κουνουπιού τίγρης)

Έχει  μέσα  Σιτρονέλλα,  Ευκάλυπτο,  Λεβάντα, Tea Tree oil,

Αloe Vera,  Αλλαντοΐνη,  Προβιταμίνη Β5

2

Είναι και αυτό πολύ μυρωδάτο, από τα πιο ωραία αρώματα σε αντικουνουπικό που έχω δοκιμάσει.  Σου αφήνει μια αίσθηση δροσιάς απίστευτη σαν να έχεις βάλει κρέμα! Είναι κατάλληλο για παιδιά από 2 ετών αλλά και για ενήλικες  και ναι καλά μαντέψατε, από το απόγευμα και μετά ψεκαζόμαστε όλοι οικογενειακώς! Θα ήθελα μια φίλη από Ορεστιάδα να το δοκιμάσει και να μου πει αν έχει αποτέλεσμα με τα κουνούπια εκεί. Όσοι δεν ξέρετε τα κουνούπια της Ορεστιάδας δεν ξέρετε τίποτα!!! Για τα κουνούπια όμως σ όλη την υπόλοιπη Ελλάδα είναι πολύ καλό!

 

3.

3

Natural Sun Cream SPF 30  μια απαλή αντηλιακή κρέμα προσώπου και σώματος, με 100% φυσικά φίλτρα για υψηλή προστασία από τον ήλιο. Η σύνθεσή της περιέχει αποκλειστικά φυσικά φίλτρα που προσφέρουν πλήρη προστασία από την UVA, UVB, IR ακτινοβολία, ενώ ταυτόχρονα είναι απόλυτα ασφαλή και κατάλληλα για την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα. Απλώνεται εύκολα και έχει υπέροχο άρωμα πεπόνι.

Θα το κάνουμε δώρο στο πιο γλυκό μωράκι που ξέρουμε και είμαι σίγουρη ότι η μαμά του θα χαρεί πολύ! Νικολέτα ετοιμάσου για πολλές πολλές βόλτες στον ήλιο με την Αννούλα άφοβα!

4.

4

Protective Sun Cream SPF 50 μια απαλή αντηλιακή κρέμα προσώπου και σώματος, σχεδιασμένη να προσφέρει πολύ υψηλή προστασία από τον ήλιο. Με ευρέως φάσματος φίλτρα που προσφέρουν πλήρη προστασία από την UVA, UVB, IR ακτινοβολία. Πλούσια σε φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνες που προστατεύουν, ενυδατώνουν και καταπραΰνουν την ευαίσθητη επιδερμίδα. Απλώνεται εύκολα και έχει υπέροχο άρωμα καρπούζι.

Το χρησιμοποιούμε εδώ και λίγες μέρες, το βάζω στο παιδιά λίγο πριν φύγουν για το σχολείο και για καλή μας τύχη, πριν βγουν τα παιδιά στο διάλειμμα η δασκάλα βάζει σ όλα τα παιδάκια ξανά! Μακάρι να ακολουθούσαν και άλλοι εκπαιδευτικοί το παράδειγμα της δασκάλας μας. Ο ήλιος στις μέρες μας είναι δυνατός και χωρίς καπέλο και αντηλιακό τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι δεν πρέπει να πηγαίνουν πουθενά! Προσοχή στις ώρες 10 με 4 και κάτι που ξεχνάμε όλοι μας, το αντηλιακό πρέπει να το ανανεώνουμε κάθε 2 ώρες, ειδικά αν ιδρώνουμε ή κολυμπάμε!

Αυτά τα προιόντα ήταν μέσα στο πακετάκι μας και αυτά χρησιμοποιούμε αυτή την περίοδο καθημερινά. Γράψτε μου και εσείς τι χρησιμοποιείτε αυτή την περίοδο και αν είστε ευχαριστημένοι ή όχι!

imageedit_1_4344948209

 

 

 

5 thoughts on “Pharmasept – review σε 4 παιδικά προϊόντα!

  1. Τι υπέροχα προϊόντα! Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά μπορώ να πω ότι μετά από αυτά που διάβασα σκέφτομαι να τα δοκιμάσω!!! Frezyderm και Vichy χρησιμοποιούμε αλλά γιατί όχι, μια αλλαγή δεν είναι κακό!

    Μου αρέσει!

  2. Καλησπερα κ απο μενα!Ειμαι καινουργια στην παρεα!!!σε διαβαζω σχετικα λιγο καιρο κ μου αρεσουν ολα οσα λες…εχω κι εγω ενα κοριτσακι,την αιμιλιαννα,κ τον αυγουστο κλεινουμε τα 3…απο μωρακι της χρησιμοποιω την συγκεκριμενη εταιρεια κ μου αρεσει πολυ…οπως κ τα προιοντα που λες…κ επειδη προσφατα αρχισαμε τον παιδικο,αρχισα να χρησιμοποιω κ την κολωνια για τις ψειρες,προληπτικα…να χαιρεσαι την οικογενεια σου κ τα παιδακια σου κ συνεχισε αυτο που κανεις γιατι προσωπικα μου αρεσει πολυ να σε διαβαζω…

    Μου αρέσει!

  3. Αν μπορει να απομακρυνει τα κουνουπια της Ορεστιαδας τοτε θα ειναι τελειο. Εγω ειχα δει ενα τεραστιο σαν 2χρονο παιδι. Και δεν ηταν καν καλοκαίρι!!! Παντως πρεπει να αρχισουμε να χρησιμοποιουμε αντηλιακα. Ειδικα τα παιδια.

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε